m menu image  m home m cart

Условия за Ползване

Скъпи, клиенти, във връзка с изискванията на Закона за Защита на Потребителите ви предоставяме следната информация за нашата фирма и правата, които имате.

ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕ - ООД
BG202370317

Адрес на Стопанската Дейност
София
ул. Опълченска бл.44

Телефон за контакти - 0897 290 295
Електронна поща - limaled.bulgaria@gmail.com
Сайт - www.limaled.bg

Седалище и Адрес на Управление

София
р-н Нови Искър
ул.Върбовка 6
вх.А ет.2 ап.4
Телефон за контакти - 0897 290 295
Електронна поща - limaled.bulgaria@gmail.com
Сайт - www.limaled.bg

Стоките можете да заплатите:
- По банков път
- При получаване с наложен платеж
Всички цени на сайта са крайни с включен ДДС
Цената на доставката е 2.99лв с включен ДДС
Поръчките се доставят на следващият работен ден след потвърждаването на поръчката по телефона. Поръчки, които не са потвърдени по телефона не се изпращат, докато не бъдат потвърдени.

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване, това може да го направи като изиска да му предоставим попълнен формуляр с необходимата информация за съответната поръчка по приложение 6 от ЗЗП или по друг удобен за него начин.
В случаите, когато потребителят се възползва от правото си за отказ от Договорът за Покупка, той е длъжен да заплати всички разходи по обратната доставка на закупените стоки според тарифата на използваният куриер - Стоките трябва да бъдат върнати в 14 дневен срок в състоянието, в което са получени от потребителят и с куриерската фирма, с която са му били доставени. Парите за стоките ще бъдат възстановени на потребителите в 14 дневен срок след връщането на стоките, по начинът, по който са получени.

Всички предлагани от нас стоки имат 3 години търговска гаранция, която не изключва правата, които клиентите имат по 2 годишната законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба с изключение на стоките, чийто нормален технологичен и експлоатационен живот е по-малък от 2 години.

Всички лични данни предоставени ни от вас при вашата регистрация се съхраняват само за целите на търговската дейност в съответствие с изискванията на ЗЗЛД и по никакъв начин няма да бъдат използвани или предоставяни неправомерно на трети лица.

Всички възникнали жалби, можете да ги отправяте към нас на нашият електронен адрес limaled.bulgaria@gmail.com В срок от три дни те ще бъдат обработени и ще получите отговор от нас.

Назад


Специални

20W SMD LED Прожектор
20W SMD LED Прожектор
42.90лв  23.90лв
Купи с 44% Отстъпка
10W SMD LED Прожектор
10W SMD LED Прожектор
19.90лв  13.90лв
Купи с 30% Отстъпка