m menu image  m home m cart

Доставки & Рекламации

Доставка

Доставяме с куриерска фирма Еконт, на еднакво ниска цена независимо дали е до посочен от вас адрес или офис на куриерската фирма - Цена 2.99лв

Предлагаме и Безплатна Доставка за поръчки над 100лв

Всички поръчки направени до 16.00ч в работен ден и потвърдени след телефонно обаждане се изпращат още същият ден и се получават на следващият ден.
Поръчки направени от петък след 16.00ч до понеделник се прозвъняват и изпращат в понеделник и се получават във вторник.

Гаранция и Рекламация

ЛЕД Осветление ООД - Предоставя 3 години търговска гаранция на всички свои продукти, тази гаранция не отменя правата по законовата 2 годишна гаранция която се предоставя на клиентите от ЗЗП.
Гаранцията не важи за консумативи или продукт, чийто нормален технологичен живот е под срока на гаранцията в това число: Батерии, Луменисцентни лампи, халогенни лампи, лампи с нажежаема жичка и др.
Гаранцията също така не важи за продукти, по чиито корпуси има следи от удари, механични повреди и нарушена цялост на продукта.
Рекламациите трябва да бъдат предявени пред нашите дистрибутори, от които сте закупили съответният продукт или в нашият магазин, ако продуктът е закупен от нас.
При предявяване на рекламация задължително трябва да бъде приложен документ (оригинал или копие) за покупко/продажба (фактура, касова бележка или гаранционна карта).
Всички легитимни рекламации ще бъдат обслужени максимално бързо и не по късно от законовият 30 дневен срок. Ако продуктът не може да бъде ремонтиран ще бъде заменен, а ако вече не е наличен клиента има право да го замени за друг или да поиска да му бъде възстановена стойността на продукта.
Назад


Специални

20W SMD LED Прожектор
20W SMD LED Прожектор
42.90лв  23.90лв
Купи с 44% Отстъпка
10W SMD LED Прожектор
10W SMD LED Прожектор
19.90лв  13.90лв
Купи с 30% Отстъпка